Serviciul de Probatiune Bucuresti

July 9th, 2009
.
Serviciul de Probatiune Bucuresti a luat fiinta in luna septembrie a anului 2001. In trecut, serviciul de probatiune a purtat diverse nume, de la Serviciul de Reintegrare Sociala si Supraveghere, la Serviciul de Protectie a Victimelor si Reintegrare Sociala a Infractorilor, in prezent purtand denumirea de Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Daca la inceput, judecatorii care suspendau pedeapsa cu inchisoarea sub supraveghere, erau foarte putini la numar, in ultima perioada, SP Bucuresti a ajuns la un numar de supravegheati de 1200 avand insa un persoanal redus, de numai 24 de consilieri de probatiune.

SP Bucuresti asteapta cu nerabdare sa primeasca suportul voluntarilor care vor dori sa isi desfasoare activitatea in serviciul nostru, avand nevoie de tot sprijinul si entuziasmul vostru pentru a imbunatati serviciile oferite persoanelor condamnate care isi executa pedeapsa in comunitate.

Ne puteti ajuta atat la activitatile curente desfasurate de noi, consilierii de probatiune, cat si in derularea unor programe inedite, utile pentru persoanele aflate in supravegherea serviciului.

Va asteptam cu mult interes si cu o echipa tanara si frumoasa, sa dati culoare si energie misiunii serviciului de probatiune de a ajuta persoanele condamnate sa se reintegreze in societate!
.
Echipa SP Bucuresti